Varme og Energi

Høyeffektive varmepumper med energimerke A

Fordelene ved Vaillants varmepumpeanslegg er åpenlyse: Miljøvennlig oppvarming, nye effektive pumper med energimerke A, minimalt vedlikehold og tilsyn, dessuten er anleggene økonomiske i drift. Vaillants geoTHERM luft/vann varmepumpe utnytter effektivt luftens gratis energi til oppvarming av boligen.

Systemet består av en innendørsenhet og en eller to utendørsenheter. Innendørsenheten er selve varmepumpen, som etter ønske fås med integrert varmtvannsbereder opp til 10 kW og som kun varmepumpe opp til 17 kW, hvor en separat varmtvannsbereder tilpasset boligens behov kan installeres.

Utendørsenheten består av en varmeveksler og en vifte som har et utrolig lavt lydnivå som ikke vil forstyrre dine omgivelser.

10 års garanti på kompressoren
Kjernen i geoTHERM varmepumpen gir sikkerhet og trygghet - det garanterer Vaillant - og tilbyr 10 års garanti på kompressoren i alle geoTHERM varmepumper.

Image
Image
De intelligente varmesystemer
Med et Vaillant varmesystem kan du utnytte alle fordelene med fornybar energi. Du kan ganske enkelt bruke den energi som naturen stiller gratis til rådighet - og i det i ubegrensede mengder. Med våre produkter fra Vaillant vil du være med på å minske energiforbruket og Co2 utslippet betraktelig.